Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

22. 09. 2020. 22:29 >> 22:37

NAKON 13 MJESECI

Dani Alves želi da se vrati u Evropu

Legendarni brazilski desni bek Dani Alves želi da se vrati u Evropu nakon samo 13 mjeseci provedenih u domovini.

Alves (37) je u avgustu prošle godine odlučio da se vrati u Brazil i potpisao je ugovor sa Sao Paolom do kraja 2022. godine, no sada se predomislio i želi ponovo da igra na Starom kontinentu.

Jedan od najboljih bekova u istoriji je razočaran u Sao Paolu. Ne sviđa atmosfera u klubu, a također nema podršku navijača i odlučio je da je najbolje da ode.

Alves je odigrao 38 utakmica za Sao Paulo i postigao je osam pogodaka, a kako je naveo, želi se rastati s klubom za koji navija od malena na civilizovan način.

Alves je u karijeri nosio dresove Bahije, Sevilje, Barselone, Juventusa i PSŽ-a a za reprezentaciju Brazila je odigrao 118 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније