Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 09. 2020. 19:55 >> 21:05

GRBIĆ PORUČIO

Velika pobjeda, pokazali smo zajedništvo

Kapiten Budućnosti Petar Grbić istako je da je ekipa u Alamatiju pokazala zajednisšto, te da je ostvarila možda i najveću pobjedu u istoriji kluba.

"Velika pobjeda, možda i najveća u istoriji. Pokazali smo zajedništvo, tokom cijelog meča, pokazali smo kako se bori za Budućnost i mislim da cijela Podgorica i Crna Gora treba da budu ponosni na nas", kazao je Grbić.

On vjeruje da ekipa nije rekla posljednju riječ u Evropi. Sljedeći rival "plavih" je Sarajevo, a meč se igra u četvrtak u Zenici.

"Euforije je bilo, ali samo u svlačionici nakon meča, želimo da se koncentrišemo i posvetimo utakmici protiv Sarajeva. Ova ekipa je spremna za još više", kazao je Grbić.

Čovjek odluke Vasilije Terzić rekao je da je njegov gol zasluga cijele ekipe.

"Napravili smo istorijski uspjeh. Vjerovali smo od 1. minuta i odigrali odličnu utakmicu. U 1. poluvremenu smo postigli gol, a onda se odlučili da čekamo šansu iz kontri. I 2. poluvrijeme smo odigrali dobro, sad idemo na Sarajevo. Nije bilo mnogo golova, ovaj je svakako najdrži, ali je zasluga cijele ekipe. Bio je sjajan osjećaj kada sam zatresao mrežu. Nijesam još svjestan da sam heroj", kazao je Terzić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније