Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; Objavio: O.Z.

10. 09. 2020. 11:28 >> 11:29

KLOP ISTAKAO

Liverpul ne može da se ponaša kao Čelsi

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da taj fudbalski klub ne može da se ponaša na tržištu kao Čelsi, koji je potrošio oko 200 miliona funti u ljetnjem prelaznom roku.

"Kovid-19 je stvorio neizvjesnost koja je za neke manje važna. Ne možemo preko noći da promijenimo stvari i kažemo da sada želimo da se ponašamo kao Čelsi. Živimo u svijetu neizvjesnosti. Nekim klubovima je manje važno koliko je budućnost neizvjesna jer su oni u vlasništvu država ili oligarha. To je istina", rekao je Klop između ostalog za BBC.

Liverpul je za sada doveo samo Kostasa Cimikasa iz Olimpijakosa za 11,7 miliona funti.

Čelsi je angažovao Hakima Zijeha, Tima Vernera, Kaja Haverca i Bena Čilvela, kao i Tijaga Silvu koji je došao kao slobodan igrač.

Liverpul je prošle sezone postao šampion Premijer lige poslije 30 godina. Prije toga je jednom igrao finale i potom osvojio Ligu šampiona.

"Mi smo postigli uspjeh time što smo klub kakav jesmo. Liverpul je drugačiji klub", kazao je Klop.

Mančester siti, prošlosezonski vicešampion je platio 40 miliona funti Bornmutu za Nejtana Akea i Valensiji 21 za Ferana Toresa, dok je za 45 prodao Leroja Sanea Bajern Minhenu.

Kao razloge zbog čega Liverpulu nijesu potrebni novi dolasci, Klop je naveo uzlaznu formu Nabija Keite i Kurtisa Džonsa, kao i da Takumi Minamino, koji je u januaru došao iz Salcburga za 7,25 miliona funti, "sada potpuno drugačije izgleda.

Klop je istkaao da je koncentrisan na to poboljšanju igrača koje već ima u timu umjesto dovođenja novih.

"Uvijek želimo da poboljšamo tim, a za to postoje različiti načini. Jedan način je dovođenje novih igrača, a drugi je da radimo zajedno, napredujemo i ispravljamo stvari u kojima nijesmo dobri. To je fudbal. Niko ne želi da priča o treninzima, samo o transferima", rekao je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније