Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ (pobjeda) ]

08. 09. 2020. 23:55 >> 00:13
5

HADŽIBEGIĆ

"Zasluženo slavili, igrači se nijesu predavali"

Selektor "hrabrih sokola" Faruk Hadžibegić ocijenio je da je Crna Gora večeras zasluženo slavila protiv Luksemburga.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili, iako smo u drugom poluvremenu trpjeli veliki pritisak od Luksemburga, najviše zbog fizičke pripremljenosti jer su domaći igrači bili svježiji od naših. Na našu igru se odrazila i velika temperaturna razlika koju smo doživjeli po dolasku u Luksemburg. Ne bih htio da potcijenim ni kvalitet rivala, ako smo bili u teškoj situaciji onda je to i njihova zasluga. Možemo bolje, treba nam vremena, otkad sam selektor prvi put igramo u ovom sastavu i treba da se naviknemo jedan na drugog", kazao je Hadžibegić.

Bosanskohercegovački stručnjak je, kako prenosi Pobjeda, istakao da je Crna Gora pobijedila zahvaljujući velikoj želji svih igrača i na klupi i na terenu.

"Nijesu se predavali u teškim momentima i prezadovoljan sam njihovim odnosom prema igri i dresu. Šest bodova je nešto što svako želi poslije dvije utakmica na strani. Ovo je dobar početak, ali ima još dosta da se igra", kaže on.

Hadžibegić nije želio da izdvaja pojedince.

"Ističem samo želju kolektiva. Kad se emocije smire, napravićemo bolju analizu i izvući pouke iz ovoga. Osnovni problem je, ponavljam, fizička sprema, visok nivo igre traži visok nivo pripremljenosti. Luksemburg je vrlo respektabulna ekipa, svi su internacionalci, ali pobijedili smo ih i treba već da razmišlčjamo o narednoj akciji", navodi selektor.

Hadžibegić je, pred septembarsku akciju, rekao da želi svih šest pobjeda u grupi C1.

"U dobroj smo pozciji. Imamo još četiri kola, 12 bodova je u igri, ali svašta može da se desi. Treba pametno iskoristiti ovu situaciju. Plašim se euforije, krenuli smo sa šest bodova, ali to ništa ne znači. Kad se završi sve, konstatovaću možda drugačije, ali ostajem na onome - ovo je dobar početak. Rekao sam da šest pobjeda matematički garantuje plasman u B diviziju, s tim što nam u ovom momentu možda neće trebati, ali probaćemo da ih ostvarimo", poručio je Hadžibegić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније