Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 09. 2020. 20:54   >>  20:58

HADŽIBEGIĆ

Iskorak se pravi u Grupi B

Kad budemo u Grupi B, onda možemo da kažemo da smo napravili iskorak, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić.

Podsjetimo, fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Nikoziji selekciju Kipra 2:0, u prvom kolu Grupe C Lige nacija.

"Ne bih da upadnem u zamku poslije jedne pobjede, protiv Kipra, iako je bilo mnogo dobrih stvari. Ima i nekih koje moramo da popravimo. Kad budemo u Grupi B, onda možemo da kažemo da smo napravili iskorak. Mi smo u grupi u kojoj sve četiri ekipe žele da idu u viši rang. Mi kao fudbalska nacija moramo da imamo takve ciljeve, mi želimo da pobjeđujemo, ali respektujemo sve rivale", kazao je Hadžibegić.

Izabranici Hadžibegića nadigrali su rivala golovima Stevana Jovetića. Tokom cijelog meča bili su bolji i imali više šansi, a trijumf je mogao biti i ubjedljiviji.

"Ako kažem da je Jovetić vrhunski igrač, neću reći ništa novo. Nažalost, nijesmo ga imali odavno, zbog povreda. On je važan kao igrač, ali možda još važniji i kao čovjek, kao neko ko pokreće grupu. Mi smo sa njim dobili mnogo i na terenu i van njega", dodao je Hadžibegić.

Ovo je, poslije skoro dvije godine, prvi trijumf crnogorske selekcije u zvaničnim mečevima.

"Prezadovoljan sam pobjedom, ali iz srca kažem da ne tražim lično zadovoljstvo. Došao sam u momentu koji je bio težak za crnogorski fudbal. Cijenim povjerenje koje mi je ukazano. Mogu da ga vratim samo rezultatima i poštenim radom", zaključio je Hadžibegić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније