Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 09. 2020. 15:59 >> 19:03

KRAJ SAGE

Mesi: Ostajem u Barsi, ne želim da se sudim sa klubom mog života

Leo Mesi je stavio tačku na spekulacije - Argentinac je odlučio da ostane u Barseloni još jednu sezonu.

"Rekao sam predsjedniku da želim da idem. Godinu mu to govorim. Nijesam srećan na treninzima, na utakmicama, u svlačionici. U takvoj situaciji razmatrao sam da je vrijeme za nove ciljeve, svjež vazduh. Nijesam želio da odem zbog rezultata protiv Bajerna, to je bilo moje razmišljanje odavno. Rekao sam predsjedniku da ću na kraju sezone da odlučim idem li ili ostajem, a on mi je rekao da je to moja odluka. Na kraju, on nije održao riječ", rekao je Mesi za goal.com.

Mesi je odlučio da ostane , jer ne želi da o raskidu ugovora odlučuju sudovi.

"Predsjednik mi je rekao da mogu da odem samo ako platim 700 miliona eura otkupne klauzule. To nije moguće i jedini način je bio da idemo na sud. Ja se nikada ne bih sudio sa Barsom, jer je to klub koji volim, koji mi je dao sve, to je klub mog života", rekao je Mesi.

Ranije danas, njegov otac Horhe je saopštio da ne priznaje potvrdu La Lige o klauzuli, po kojoj klub koji želi da dovede Mesija treba da plati 700 miliona eura za obeštećenje.

Mesijev otac je u srijedu doputovao u Barselonu na razgovore sa upravom kluba i tada nije postignut dogovor.

Mesi ima ugovor do 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније