Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta ]

04. 09. 2020. 11:30 >> 11:30

BEZ NAKNADE

Barselona će pustiti Vidala da ode

Fudbalski klub Barselona pustiće Artura Vidala da napusti klub kao slobodan igrač, nakon što je Čileanac postigao dogovor o transferu sa Interom, prenijeli su danas španski mediji.

 

Kako je prenio Sport, Barselona će pustiti Vidala i odreći se bilo kakve naknade za njegov odlazak.

Prošle nedjelje mediji su prenijeli da je Vidal postigao dogovor sa Interom za godišnju platu od šest miliona eura. Vidal želi da obnovi saradnju sa trenerom Antoniom Konteom, sa kojim je svojevremeno sarađivao u Juventusu.

Vidal je osvojio osam uzastopnih šampionskih titula sa tri različita kluba, prije nego što je prošle sezone sa Barselonom u Primeri zauzeo drugo mjesto.

On će biti jedan u nizu iskusnijih i plaćenijih igrača Barselone koji će ovog ljeta napustiti Kamp Nou. Do sada je Ivan Rakitić otišao u Sevilju, a neizvjestan je ostanak prije svih Lionela Mesija, Luisa Suaresa i Djordija Albe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније