Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 09. 2020. 11:23   >>  11:23

PROMJENE U NAPADU "STARE DAME"

Juve se dogovorio sa Suarezom, Iguain ide u Majami

Svi najrelevantniji italijanski mediji javljaju kako je urugvajski napadač Luis Suarez (33) dogovorio uvslove ugovora s Juventusom i da će Barselonin igrač uskoro postati novi član šampiona Italije.

Novi Barselonin trener Ronald Kuman otpisao je Suareza, koji s katalonskim klubom pregovara o prijevremenom raskidu ugovora kako bi se Juventusu pridružio kao slobodan igrač, prenosi portal Klix.

S druge strane, argentinski TyC Sports javlja da će Gonzalo Iguain napustiti Juventus budući da je prihvatio ponudu Intera iz Majamija, čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

Iguain ima još godinu ugovora s Juventusom, ali se čini da će Italijani popustiti s obzirom na to da Argentinac odlazi na drugi kontinent.

Ukoliko Suarez zaista i stigne u Juventus sigurno je da ga očekuje nekoliko zanimljivih saigrača u svlačionici.

Prije svih to se odnosi na Đorđa Kjelinija kojeg je ugrizao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu, a u svlačionici je i Kristijano Ronaldo, protiv kojeg se godinama borio dok je nosio dres Reala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније