Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z.

31. 08. 2020. 17:14   >>  17:14 1

JOŠ GODINU U MILANU

Ibra produžio ugovor: Nijesam ovdje da bi bio maskota

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović produžio je danas ugovor sa italijanskim Milanom na još godinu dana, prenio je klub na drustvenim mrežama.

Nakon dugih pregovora 38-godišnji napadač je pristao na godišnju platu od sedam miliona eura.

Ibrahimović je u Milano stigao u januaru iz ekipe Los Anđeles Galaksija. On je u 18 utakmica u Seriji A postigao 10 golova i pomogao je klubu da ostvari niz od 13 utakmica bez poraza.

"Napokon sam se vratio tamo gdje sam se osjećao kao kod kuće. Nisam ovdje da bi bio maskota, već da bih donio rezultate. Pomoći ću timu i treneru da Milan bude tamo gdje zaslužuje. Prošle sezone imali smo šest dobrih mjeseci ali ništa nismo osvojili. U timu sam od početka ove sezone i do kraja ćemo raditi na postizanju ciljeva", rekao je Ibrahimović.

On je imao snažan uticaj od povratka u Milan u januaru, a tehnički direktor Paolo Maldini već je ranije javno potvrdio da je njegov prioritet zadržavanje Šveđanina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније