Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; Objavio: O.Z.

22. 08. 2020. 15:31   >>  15:29

NE MORA DA PRISUSTVUJE SUĐENJU

Megvajer može da se vrati u Englesku

Engleski fudbaler Hari Megvajer pušten je danas iz pritvora u Grčkoj pošto mu je suđenje za napad i pokušaj podmićivanja odgođeno za utorak.

Megvajer je svjedočio pred tužiocem i, poput ostalih optuženih, može da se vrati kući jer nije dužan da prisustvuje suđenju.

Kapiten Mančester junajteda je napustio zgradu suda u neoznačenom kombiju i otišao je na nepoznatu lokaciju.

On je, zajedno sa još dvojicom ljudi, uhapšen ispred jednog bara na ostrvu Mikonos i optužen je za višestruke slučajeve napada.

Megvajer i još jedan optuženi se terete i za pokušaj podmićivanja, kao i napad na policajca.

Fudbaleri Junajteda trenutno se nalaze na pauzi između dvije sezone. Megvajer je najskuplji odbrambeni igrač na svijetu, pošto je prošle godine prešao u mančesterski klub iz Lestera za 80 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније