Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 08. 2020. 22:48   >>  22:49

LOPETEGI

"Svaki detalj će biti važan"

Trener fudbalera Sevilje Đulen Lopetegi rekao je danas da će u predstojećem finalu Lige Evropa protiv Intera svaki detalj biti važan.

"Inter je kompletan tim. Imaju mnogo sposobnosti u napadu, ali i ne daju mnogo šansi. Mi ćemo ući u meč, kao i uvijek, željeći da budemo čvrsti i da podržavamo jedni druge", rekao je Lopetegi na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Sevilje i Intera sastaju se sjutra u finalu Lige Evropa.

"U utakmicu ćemo ući s poštovanjem. Svjesni smo da je svaki detalj važan. Moramo da budemo fokusirani, da razumijemo igru", rekao je trener Sevilje, koja je pet puta osvajala Ligu Evropa.

"Radili smo naporno tokom cijele godine, cilj je da osvojimo trofej", dodao je on.

Sevilja je na putu do finala izbacila Romu.

"Roma i Inter nijesu uopšte slični, čak iako igraju u sličnom sistemu. To su dve potpuno različite ekipe i na to moramo biti spremni", rekao je Lopetegi.

Finale Lige Evropa igra se sjutra od 21 sat u Kelnu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније