Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport kub [ Objavio: O.Z. ]

17. 08. 2020. 10:46   >>  10:45

"ĐAVOLI" ŽELE DA OSVAJAU TROFEJE

Megvajer: Sposobni smo za više

Odbrambeni fudbaler Mančester Junajteda Hari Megvajer bio je neraspoložen poslije poraza svog tima od Sevilje u polufinalu Lige Evrope.

Andalužani su poslije preokreta savladali ekipu Olea Gunara Solskjera sa 2:1 i u borbi za trofej sastaće se sa Interom iz Milana ili Šahtjorom.

"Ove godine mnogo smo se poboljšali. Imali smo prednost i lako bismo pobijedili utakmicu bilo koji drugi dan. Znamo da možemo da budemo još bolji. Vidjeli ste kakve talentovane momke imamo. Definitivno želimo da osvajamo trofeje," rekao je Megvajer i nastavio:

"Ovo je treći put da smo ove sezone izgubili u polufinalu. To je frustrirajuće. Imamo dobar tim. Ne želimo da gubimo. Ne želimo da se zadovoljavamo polufinalima. Mi smo sposobni za više."

Engleski reprezentativac je naglasio da je mnogo teško prihvatiti poraz jer je, kako kaže, njegova ekipa bila bolja.

"Imali smo mnogo šansi. Bolja je ekipa izgubila. U nekim utakmicama ove sezone smo žurili, ali to sada nije bio slučaj,” dodao je Megvajer.

Sevilja je rekorder sa pet titula u Ligi Evrope, a u finalnim mečevima ima maksimalan učinak.

Fudbaler Sevilje Suso, koji je postigao izjednačujući pogodak u prvom poluvremenu, poručio je da njegova ekipa ne sme da se zadovolji postignutim.

"Sevilja je uvijek imala mnogo uspjeha u Ligi Evrope. Iz tog razloga ne treba da budemo zadovoljni ovim što smo već postigli. Mančester Junjated je zaslužio više, ali mi smo u finalu," rekao je Suso.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније