Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 08. 2020. 14:06   >>  14:04

SPEKTAKL U LISABONU

Barselona ili Bajern - bitka bivših šampiona

Dva bivša šampiona Evrope, Barselona i Bajern iz Minhena, sastaće se u četvrtfinalu Lige šampiona i boriće se kako bi prekinuli post u Evropi.

Barselona i Bajern su petostruki prvaci Evrope, oba kluba su po rekordni 18. put u četvtfinalu, ali nijedan od njih nije skoro podigao trofej. Španski tim je posljednji trofej osvojio 2015. godine, a Bajern 2013.

"Na tri utakmice smo od osvajanja Lige šampiona. Neće biti lako, ali imamo ono što je potrebno za uspjeh. Znamo da smo blizu. Moramo da se potrudimo da u potpunosti fokusiramo na meč", rekao je napadač Barselone Antoan Grizman.

Bajern i Barselona su jedini klubovi među najboljih osam koji su osvajali Ligu šampiona. Još je jedino Atletiko Madrid stigao do finala.

Ovo će biti prvi duel dva tima u Ligi šampiona od 2015. godine kada je Barselona eliminisala Bajern u polufinalu. Oni su se, takođe, sreli u polufinalu kada je Bajern posljednji put podigao trofej 2013. godine. Njemački tim je tada slavio ukupnim rezultatom 7:0.

Nijedan tim nema više pobjeda nad Barselonom od Bajerna u Ligi šampiona, pet u osam mečeva. Njemački tim je u nizu od osam pobjeda u ovosezonskom evropskom takmičenju.

"Tačno je da je Bajern igrao dobro i da je pun samopouzdanja. Oni imaju dobar tim, ali mi ćemo se fokusirati na našu ekupu i pokušaćemo da im otežamo posao", rekao je Grizman.

Utakmica Barselona - Bajern Minhen igra se u Lisabonu od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније