Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 08. 2020. 13:26   >>  13:24

NAGELSMAN PORUČIO

Želimo još više, imaćemo spreman plan za PSŽ

Trener fudbalera Lajpciga Julijan Nagelsman rekao je da je srećan zbog plasmana u polufinale Lige šampiona, ali je istakao da njegova ekipa želi više.

"Normalno je da kada prođete u narednu rundu želite više. Srećni smo, ali se već od petka okrećemo Pari Sen Žermenu. Biće to još jedna teška utakmica, ali imaćemo plan", rekao je Nagelsman.

Fudbaleri Lajpciga plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su sinoć u Lisabonu pobijedili Atletiko Madrid sa 2:1.

Protivnik njemačkom timu u borbi za plasman u finale biće Pari Sen Žermen.

"Utakmica protiv (Tomasa) Tuhela su uvijek zanimljive jer on uvijek ima ideju o tome kako želi da igra. Nadam se da ću i ja smisliti dobar plan i da će moji momci odigrati dobro kao protiv Atletika", rekao je Nagelsman.

Polufinale Lige šampiona između Lajpciga i PSŽ-a igra se u utorak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније