Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavila: R.B. ]

13. 08. 2020. 10:29   >>  10:29

TUHEL PORUČIO

Pari Sen Žermen nije ni pomišljao na eliminaciju

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da je njegova ekipa apsolutno zaslužila pobjedu protiv Atalante.

"Sigurno nećemo zaboraviti ovaj dan. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da nećemo dati gol, čak sam i pomoćniku rekao da kad damo prvi, daćemo i drugi. Igrali smo veoma, veoma dobro i naš plasman je apsolutno zaslužen", rekao je Tuhel u Lisabonu.

Pari Sen Žermen je u srijedu uveče pobijedio Atalantu sa 2:1 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Atalanta je vodila skoro cijelu utakmicu, a PSŽ je preokrenuo tek pred kraj utakmice, golovima Markinjosa i Maksima Čupo-Motinga.

"Kontrolisali smo drugo poluvrijeme, našli ritam i oni koji su ušli sa klupe su napravili veliku razliku. Golovi su rezultat mentaliteta ove grupe igrača", kazao je Tuhel.

Brazilski fudbaler Nejmar je rekao da nije ni pomišljao na eliminaciju.

"Nisam ni pomislio da ćemo biti eliminisani. Idemo u finale, to želimo, pa trofej. Bilo je teško, ali mi smo odličan tim i prava porodica", rekao je Nejmar.

PSŽ će u polufinalu Lige šampiona igrati protiv pobijednika duela u kom će se sastati Lajpcig i Atletiko Madrid.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније