Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija; Objavio: O.Z.

02. 08. 2020. 20:48   >>  20:52

NE IGRAJU NI ASPILIKUETA I PULIŠIĆ

Čelsi desetkovan u Minhenu

Fudbalski klub Čelsi uoči revanš duela osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna ostao je bez dva važna igrača Cezara Aspilikuete i Kristijana Pulišića. Obojica su se povrijedila u subotu u finalu FA kupa protiv Arsenala, a menadžer Frank Lampar potvrdio je da neće biti spremni za duel u Minhenu.

“Plavci“ su finale izgubili rezultatom 1:2, a poraz su još težim učinile povrede Aspilikuete i Pulišića, strijelca jedinog gola protiv Arsenala. U finišu utakmice povrijedio se i Pedro, koji je igrao posljednji domaći susret za Čelsi prije prelaska u Romu.

“Ne znam koliko su teške povrede, ali znam kako zadnja loža Aspilikuete i Pulišića mora na snimanje i procjenu u narednih nekoliko dana. Oni očigledno neće biti sposobni za sljedeću sedmicu. Pedro, vjerujem da bi to moglo biti iščašenje ramena, ali ne treba prerano govoriti o tome. To je razočaravajuće kraj, jer je to vjerovatno biti njegova posljednja utakmica za Čelsi. Bio je nevjerovatan vojnik kluba i razočaran sam zbog njega“, rekao je Lampar za britanske medije.

Londonski tim je u većem problemu, s obzirom da protiv Bavaraca neće igrati ni Ruben Loftus-Čik i NʼGolo Kante.

Čelsi će 8. avgusta u Minhenu igrati revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna. U prvoj utakmici igranoj 25. februaru u Londonu njemački klub je slavio rezultatom 3:0 i na korak je od plasman u četvrtfinale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније