Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 08. 2020. 23:35   >>  23:36

BIVŠI GOLMAN "ROSONERA"

Pojačanje za stručni štab: Dida trener golmana Milana

Prema navodima italijanskih medija trener Stefano Pioli, koji je nedavno produžio saradnju sa Milanom, trebao bi dobiti pojačanje u stručnom štabu. Naime, od naredne sezone trener golmana bi trebao da bude Brazilac Nelson Dida.

Dida je do sada radio u omladinskog pogonu Milana za koji je tokom sjajne golmanske karijere branio čak deset godina. Naime, vratio se na San Siro prošle godine i preuzeo ulogu trenera golmana u sastavu do 17 godina.

Kako ugledni italijanski mediji javljaju 46-godišnji Dida će od sljedeće sezone preuzeti posao Luiđija Turčija, dosadašnjeg trenera golmana u seniorskom sastavu.

Dida je osim za Milan tokom karijere branio za Vitoriju, Kruzeiro, Lugano, Korintijans, Portugezu, Gremio i Internasional u kojem je 2015. godine okončao golmanski put. Na golu reprezentacije Brazila, s kojom je bio svjetski šampion 2002. godine, stajao je 90 puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније