Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 07. 2020. 19:41   >>  19:41

PREMIJER LIGA

Junajted i Čelsi u LŠ, Totenhem u LE, Votford ispao

Fudbaleri Mančester junajteda i Čelsija izborili su danas plasman u Ligu šampiona, pobjedama u posljednjem kolu Premijer lige.

Junajted je sa 2:0 na gostovanju pobijedio Lester u direktnom duelu, dok je Čelsi istim rezultatom bio bolji od Vulverhemptona.

Lester je sezonu završio na petom mjestu i igraće Ligu Evropa, kao i Totenhem, koji je igrao 1:1 sa Kristal Palasom i tako iskoristio poraz Vulverhemptona, koji je zauzeo sedmo mjesto.

Pored Bornmuta i Noriča, iz Premijer lige je ispao Votford, koji je poražen od Arsenala sa 3:2.

Opstanak je izborila Aston Vila, koja je igrala neriješeno 1:1 sa Vest Hemom.

Šampion Liverpul je pobijedio Njukasl rezultatom 3:1, dok je drugoplasirani Mančester siti sa 5:0 savladao ekipu Noriča.

Sautempton je sa 3:1 pobijedio Šefild, istim rezultatom je Bornmut slavio protiv Evertona, dok je Brajton sa 2:1 bio bolji od Barnlija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније