Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

26. 07. 2020. 15:16 >> 15:22

"RAD I SAMO RAD"

Serhio Ramos ne odmara, treninzi sa sinom

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos ni nakon osvojene titule prvaka Španije nije prestao s napornim treninzima i videoklipom koji je objavio na društvenoj mreži Instagram još jednom je oduševio svoje svoje pratioce.

 

Ramos je nakon početka perioda karantina zbog pandemije koronavirusa počeo sa svakodnevnim napornim treninzima u teretani, što se brzo odrazilo na njegov fizički izgled i igru na terenu, a iako je Kraljevski klub nedavno osvojio titulu prvaka, ovaj stameniti štoper nije prestao s napornim trenizima i to je poručio svojim fanovima.

On je u videoklipu koji je objavio na društvenoj mreži Instagram prikazao kako danas izgleda jedan njegov sasvim običan dan u teretani, a društvo mu je na posljednjem treningu pravio sin Alehandro.

"Nikada ne gubi fokus. Rad, rad i samo rad", poručio je Serhio Ramos.

Njegov videoklip kako zajedno sa sinom trenira u teretani za samo 10 sati skupio je više od 1,7 miliona lajkova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније