Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 07. 2020. 18:12   >>  18:12

PROBLEMI SA KOLJENOM

Ter Stegen propušta Napoli?

Golman Barselone Mark Andre Ter Stegen mogao bi da propusti utakmicu sa Napolijem u fudbalskoj Ligi šampiona zbog povrede, prenijeli su danas španski mediji.

Barselona će 8. avgusta igrati revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Napolija. Kako je prenio AS, njemački golman mogao bi da propusti meč zbog problema sa koljenom.

Ter Stegen je propustio posljednju utakmicu u prvenstvu protiv Alavesa zbog nelagode koju je osjetio zbog dugotrajne povrede. U Barseloni se nadaju da bi golman mogao da igra i pod bolovima ako je potrebno, ali bi mogao da bude podvrgnut operaciji koljena po završetku takmičenja u Ligi šampiona, uz moguću pauzu do tri mjeseca.

Kako se navodi, ako bude potrebna operacija, Barselona bi u ljetnjem prelaznom roku morala da traži novog golmana.

U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona u Napulju utakmica Napolija i Barselone završena je neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније