Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 07. 2020. 17:52 >> 17:49

INZAGI TRAŽI GARANCIJE O PROJEKTU

Lacio želi da zadrži trenera do juna 2022.

Fudbalski klub Lacio ponudiće treneru Simoneu Inzagiju novi ugovor, do juna 2022. godine.

Kako su danas prenijeli italijanski mediji, ugovor će imati i opciju da se produži na još godinu dana.

Inzagi je došao 2016. godine u klub, a njegov ugovor ističe u junu 2021. godine.

Korijere delo Sport prenio je da je predsjednik Lacija Klaudio Lotito spreman da ponudi Inzagiju nove uslove ugovora. Inzagijeva plata bi sa dva miliona eura mogla da bude uvećana na tri miliona do juna 2022. godine, uz opciju na još godinu dana.

Inzagi želi garancije uprave o ambicioznom projektu, u nadi da će najbolji igrači ostati u ekipi i boriti se za vrh u Seriji A.

Otkako je prvenstvo nastavljeno poslije pauze zbog pandemije korona virusa, Lacio je posustao u borbi za titulu, pao je na četvrto mjesto i zaostaje 11 bodova za vodećim Juventusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније