Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 07. 2020. 23:30   >>  23:25

ZAVRŠENA PRIMERA

Leganes ispao remijem protiv Reala, Granada ide u LE

Fudbaleri Leganesa nijesu uspjeli da se izbore za opstanak u Primeri, pošto su večeras u utakmici posljednjeg 38. kola odigrali na svom terenu neriješeno 2:2 protiv šampiona Real Madrida.

Real je poveo golom Serhija Ramosa u devetom minutu, a izjednačio je Brajan Hil u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Novo vođstvo šampionu donio je Marko Asensio golom u 52. minutu, a bod domaćina obezbijedio je Rožer Asale pogotkom u 79. minutu.

Taj bod nije bio dovoljan Leganesu za opstanak u ligi, pošto je ekipa ostala prva u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 36 bodova. Iz lige su ranije ispali Majorka (33) i Espanjol (25).

Selta je uspjela da se spasi ispadanja, pošto je odigrala 0:0 na gostovanju protiv Espanjola. Klub iz Viga je prvi iznad crte sa 37 bodova.

Real Madrid je već osvojio titulu u plasirao se u Ligu šampiona, kao i drugoplasirana Barselona, trećeplasirani Atletiko Madrid i Sevilja, koja je sezonu završila na četvrtom mjestu.

Viljareal i Real Sosijedad su kao petoplasirani i šestoplasirani izborili mjesto u Ligi Evropa, a u kvalifikacije za to takmičenje će Granada, koja je na kraju zauzela sedmo mjesto.

Rezultati danas odigranih utakmica 38. kola:

Alaves - Barselona 0:5
Valjadolid - Betis 2:0
Viljareal - Eibar 4:0
Atletiko Madrid - Real Sosijedad 1:1
Espanjol - Selta 0:0
Granada - Atletik Bilbao 4:0
Leganes - Real Madrid 2:2
Levante - Hetafe 1:0
Osasuna - Majorka 2:2
Sevilja - Valensija 1:0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније