Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 07. 2020. 18:25 >> 18:30

KLUB ĆE OBJAVITI REZULTATE

FK Sutjeska počeo testiranja na koronavirus

Fudbalski klub Sutjeska je počeo proces testiranja svih zaposlenih na koronavirus i rezultati će biti objavljeni, saopštio je klub iz Nikšića.

Sutjeska će tako biti prvi klub u Crnoj Gori koji će objaviti rezultate testiranja.

Prvenstvo Crne Gore u fudbalu prekinuto je pet kola prije kraja jer se virus pojavio u nekoliko klubova.

"S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, a u cilju obezbjeđivanja optimalnih zdravstvenih uslova za funkcionisanje svih segmenata kluba, FK Sutjeska je otpočeo proces testiranja na covid-19 svih zaposlenih. Protekle sedmice testirani su fudbaleri (njih 16) koji su u tom trenutku bili u Nikšiću. U narednom periodu, a prije početka priprema za narednu sezonu, biće testiran i ostatak igračkog kadra, stručni štab, i svi zaposleni koji moraju biti uključeni u rad i nesmetano funkcionisanje seniorske ekipe, koju za manje od mjesec dana očekuje start Telekom 1. CFL, kao i nastup u UEFA Ligi Evrope 27. avgusta. Rezultati testova dva naša fudbalera, koji su imali simptome prehlade početkom mjeseca, u trenutku obustavljanja svih fudbalskih takmičenja, su stigli i pokazali su da su naši igrači bili negativni na prisustvo covid-19. Javnost će biti obaviještena o rezultatima obavljenih testova i naknadnim testiranjima", navodi se u saopštenju.

Sutjeska će naredne sedmice početi pripreme za novu sezonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније