Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 07. 2020. 16:49   >>  16:47 2

REAGOVANJE FK JEZERO

Navijači bili na privatnom posjedu, policija na vrijeme upoznata

Navijači koji su tokom utakmice bodrili klub su to radili sa privatnog posjeda, a ne sa tribina, oko čega je policija na vrijeme prije utakmice bila upoznata, navodi se u saopštenju Fudbalsko kluba Jezero.

Jezero u potpunosti odbacuje navode iz krivične prijave koju je policija u Plavu danas podnijela protiv predsjednika i sportskog direktora Kluba.

Iz kluba navode da je delegat u izvještaju nakon meča napisao da je sve bilo po pravilima.

"Najbolji demant navoda iz prijave je dao delegat Miloš Jovović koji je bio prisutan na utakmici, a koji je nedvosmisleno u svom zvaničnom izvjestaju jasno utvrdio da je “utakmica organizovana po smjernicama za organizaciju utakmice povodom pandemije COVID 19”, kaže se u saopštenju.

Iz kluba ističu da građane nijesu pozvali da se okupe na trgu, već su to oni samoinicijativno uradili.

"Dešavanja nakon utakmice i euforija koja je zbog istorijskog rezultata nastala nije niti bi mogla biti odgovornost rukovodstva kluba, jer naše cijenjene građane i vjerne navijače niko nije pozivao da se okupe na trgu i ulici, već su to oni samoinicijativno uradili. A ako je to bilo kažnjivo iz nekog razloga, i ako je trebalo da ih neko sprječava u tome, onda je to bila nadležnost drugih institucija, a ne Uprave kluba. Čitav Plav se ponosi podvigom i istorijskim rezultatom našeg kluba, a posebno poštenjem, ličnim i profesionalnim integritetom Nihada Canovića i Ervina Tošića, i to niko nikakvom prijavom ne može da dovede u pitanje, pa ni oni kojima je očigledno ovaj rezultat zasmetao. U konačnom, srećna okolnost je u tome što se svi mi u Plavu jako dobro znamo", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније