Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 07. 2020. 21:22   >>  21:17

VULVSI ISPUSTILI POBJEDU

Siti savladao Bornmut, Kejn presudio Njukaslu

Mančester siti je na svom terenu pobijedio Bornmut sa 2:1, dok je Totenhem na gostujućem terenu porazio Njukasl sa 3:1, u mečevima 36. kola Premijer lige.

Siti je poveo golovima Davida Silve u šestom i Gabrijela Žezusa u 39. minutu. Bornmut je postigao gol u 59. minutu, ali je pogodak poništen nakon što je upotrebom VAR tehnologije procijenjeno da je Džošua King bio u ofsajdu. Konačan rezultat postavio je Dejvid Bruks u 88. minutu.

Siti je drugi na tabeli sa 75 bodova, a Bornmut se bori za opstanak, prvi je u zoni ispadanja sa 31 bodom, tri boda manje i utakmicom više od Votforda, koji je prvi van zone ispadanja.

Totenhem je poveo u 27. minutu golom Son Hjung Mina, a izjednačio je Met Riči u 56. minutu. Četiri minuta kasnije novu prednost gostima donio je Hari Kejn, koji je u 90. minutu svojim drugim pogotkom na meču postavio konačan rezultat.

Kejn je postigao 201. gol u klupskoj karijeri, od kojih 185. za Totenhem. Za Milvol je postigao devet, za Lejton Orijent pet, dok je dva gola postigao za Lester.

Totenhem je sada sa 55 bodova na sedmom mjestu na tabeli. Njukasl je pretrpio četvrti uzastopni poraz, ukupno 15. u ligi i zauzima 13. mjesto na tabeli sa 43 boda.

Fudbaleri Barnlija odigrali su na svom terenu neriješeno 1:1 protiv Vulverhemptona.

Vulverhempton je poveo golom Raula Himenesa u 76. minutu, a bod domaćima donio je Kris Vud golom iz penala u šestom minutu nadoknade vremena.

Vulverhempton je sa 56 bodova šesti na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa i ima bod više od sedmoplasiranog Totenhema. Barnli je deveti na tabeli sa 51 bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније