Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 07. 2020. 23:29 >> 23:25

ČEKA SE RADOJIČIĆ

Zvanično: Rakojević više nije trener Sutjeske

Nikola Rakojević više nije trener Sutjeske, odlučeno je na Upravom odboru kluba iz Nikšića.

Rakojeviću je istekao ugovor, a očekuje se da kormilo preuzme Dragan Radojičić.

"Zajednički je konstatovano da će se za iduću takmičarsku sezonu tražiti novo rješenje na mjestu šefa stručnog štaba.Nepodijeljena je želja uprave kluba da gospodin Rakojević ostane i dalje u FK Sutjeska i da svojim nespornim stručnim znanjem, iskustvom i fudbalskim autoritetom, na odgovarajućoj poziciji u klubu, nastavi da daje doprinos daljem razvoju i unaprijeđenju FK Sutjeska", stoji u saopštenju.

Rakojević je sa Sutjeskom osvojio dvije titule i jedan Kup, a minulog ljeta je sa Nikšićanima izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније