Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 07. 2020. 22:36   >>  22:40

REMI HETAFEA I ALAVESA

Sosijedad savladao Viljareal, Sevilja ide u LŠ

Fudbaleri Real Sosijedada pobijedili su večeras u gostima ekipu Viljareala sa 2:1, u utakmici 36. kola Primere, i ostavili taj tim bez plasmana u Ligu šampiona.

Sosijedad je upisao 16. pobjedu i ostao je u igri za plasman u Ligu Evrope pošto je trenutno sedmi na tabeli Primere sa 54 boda.

Na drugoj strani, Viljareal je peti sa 57 bodova, odnosno ima devet bodova manje od Sevilje koja je dva kola prije kraja i matemetički obezbijedila plasman u Ligi šampiona.

Strijelci za pobjednički tim na večerašnjem meču bili su Vilijan Hose u 61. i Dijego Ljorente u 75. minutu, dok je jedini gol za Viljareal postigao Santi Kasorla u 85. minutu.

Fudbaleri Alavesa i Hetafea odigrali su 0:0.

Herafe je šesti na tabeli sa 54 boda, dok je Alaves na 17. mjestu sa 36 bodova, odnosno ima četiri boda više od Leganesa i Majorke koji su u zoni ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније