Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

12. 07. 2020. 22:03   >>  22:01

BORBA ZA EVROPU

Poraz Lestera, Junajted na potezu

Fudbaleri Bornmuta u 35. kolu Premijer lige pobijedili su Lester rezultatom 4:1 i tako dodatno zakomplikovali borbu za opstanak, ali i plasman u Ligu šampiona.

Domaći tim je zabilježio prvi trijumf još od 1. februara, odnosno poslije sedam poraza i dva remija, i ima tri boda manje od Votforda koji je u sigurnoj zoni, dok Lisice na četvrtoj poziciji imaju bod više i meč manje od Mančester Junajteda. Crveni đavoli u ponedjeljak dočekuju Sautempton.

Ekipa Brendona Rodžersa je na poluvremenu vodila golom najboljeg strijelca Džejmija Vardija, koji se u 23. minutu najbolje snašao i pored dvojice igrača domaćeg tima poslao loptu u mrežu.

Bornmut je izjednačio u 65. minutu pogotkom Džuniora Stanislasa iz penala, a samo dva minuta kasnije Dominik Solanke je iskoristio lošu reakciju odbrane gostiju i preokrenuo na 2:1, a od tog trenutka Lester je igrao bez isključenog Koglura Sojundžua.

U finišu meča još dva puta se tresla mreža Lisica. Džoni Evans je u 83. minutu postigao autogol, a potom je Solanke iskoristio još jednu grešku defanzivaca gostiju i po drugi put matirao Kaspera Šmajhela. Englezu su to bili prvi golovi u sezoni, ali i dresu Bornmuta od kako je došao iz Liverpula 2018.

Lester u sljedećem kolu dočekuje Šefild Junajted, Bornmut gostuje Mančester Sitiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније