Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 07. 2020. 21:50   >>  21:48

LEGANESU SVA TRI BODA

Kiks Valensije u borbi za Evropu

Fudbaleri Leganesa pobijedili su večeras na svom terenu Valensiju sa 1:0, u utakmici 36. kola španskog prvenstva i zadržali šanse za opstanak u ligi.

Jedini gol postigao je Ruben Peres iz penala u 18. minutu. Valensija je mogla da izjednači u 59. minutu, ali je Danijel Pareho promašio penal.

Leganes je ostvario tek sedmu pobjedu u ligi, prvi je u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 32 boda i ima tri boda manje ali i utakmicu više od Alavesa, koji je prvi iznad crte.

Valensija je deveta na tabeli sa 50 bodova i ima bod manje od Atletik Bilbaa na sedmom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

U prvom meču dana, fudbaleri Atletik Bilbaa pobijedili su danas na gostujućem terenu Levante sa 2:1.

Atletik je stekao dva gola prednosti u prvom dijelu igre zahvaljući dvostrukom strijelcu Raulu Garsiji. On je postigao golove u četvrtom minutu i prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Konačan rezultat postavio je Enis Bardi golom u 71. minutu.

Bilbao je prekinuo niz od dva poraza, a poslije 13. pobjede sa 51 bodom popeo se na sedmo na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa. Isti broj bodova ima osmoplasirani Real Sosijedad, ali uz utakmicu manje.

Levante je posljednje četiri utakmice bez pobede i zauzima 12. mjesto na tabeli sa 43 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније