Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 07. 2020. 23:10   >>  23:09 1

ZAHA IH OBJAVIO

Uhapšen dječak zbog rasističkih poruka fudbaleru

Britanska policija uhapsila je 12-godišnjeg dječaka koji je poslao rasističke poruke fudbaleru Kristal Palasa Vilfredu Zahi, uoči današnje utakmice protiv Aston Vile u Premijer ligi.

Zaha je objavio nekoliko fotografija na kojima se vide poruke koje je jutros dobio putem društvenih mreža.

Policija je saopštila da je uhapsila dječaka iz Solihala u vezi sa incidentom, prenio je Skaj.

Premijer liga je prije dvije nedjelje pokrenula novi sistem kojim fudbaleri mogu da prijave razne zloupotrebe i zlostavljanja na internetu.

Trener Kristal Palasa Roj Hodžson podržao je odluku Zahe da objavi incident.

"Tužno je da se fudbaler na dan utakmice probudi i vidi kukavičke i odvratne poruke. Mislim da o tome ne treba ćutati. Za ovo nema nikakvog izgovora", rekao je Hodžson.

Premijer liga je saopštila da je takvo ponašanje potpuno neprihvatljivo, da podržava Zahu i da se protivi diskriminaciji svake vrste.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније