Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 07. 2020. 17:50   >>  17:50

TREZEGE JUNAK TRIJUMFA

Važna pobjeda Aston Vile u borbi za opstanak

Fudbaleri Aston Vile pobijedili su danas na svom terenu Kristal Palas sa 2:0, u utakmici 35. kola Premijer lige i ostali u trci za opstankom u ligi.

Kristal Palas je prvi postigao gol u osmom minutu, ali je pogodak Mamadua Saka poništen nakon što je poslije upotrebe VAR tehnologije procijenjeno da je igrao rukom.

Oba gola na utakmici postigao je Trezege, u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 59. minutu.

Aston Vila je prekinula niz loših rezultata i posle tek osme pobjede u prvenstvu popela se na 18. mjesto ispred pretposljednjeg Bornmuta i prva je u zoni ispadanja sa 30 bodova. Četiri boda više ima Votford, koji je prvi u sigurnoj zoni.

Kristal Palas je pretrpio 15. poraz i 14. je na tabeli sa 42 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније