Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

11. 07. 2020. 21:27   >>  21:30

POBJEDA U VALJADOLIDU

Barselona ne odustaje od titule

Barselona je u 36. kolu La Lige gostovala u Valjadolidu i poprilično se namučila, ali ipak upisala minimalnu pobjedu.

Barselona je bila na minus od Real Madrida do ove utakmice i zaista nije imala pravo na kiks.

Nakon što je večeras savladala Valjadolid, Barsa se primakla Realu na bod, ali i dalje ima utakmicu više. Real za dva dana gostuje tvrdoj Granadi i ako i tu ostvari pobjedu, čini se da će sve biti gotovo...

A što se večerašnjeg meča tiče, presudio je gol Artura Vidala na novu asistenciju Lea Mesija u 15. minutu. U ostatku utakmice Barsa nije uspjela da postigne još jedan pogodak i sve riješi, a Valjadolid da nekim "slučajnim" golom u potpunosti sruši katalonskog velikana.

Barselona je preživjela Valjadolid, sada joj slijedi domaći meč s Osasunom, ali prije toga osluškiva će se i pratiti sve šta se bude dešavalo na duelu Granade i Reala koji se igra u ponedjeljak veče.

 Ranije danas fudbaleri Osasune pobijedili su na svom terenu Seltu sa 2:1.

Santi Mina je u desetom minutu donio prednost Selti, ali je domaći tim do kraja meča preokrenuo rezultat golovima Enrika u 23. i Hosea Arnaisa u 91. minutu.

Osasuna je upisala 12. pobjedu u šampionatu i 11. je na tabeli sa 48 bodova, dok je Selta na 16. poziciji sa 36.

Fudbaleri Osasune u narednom kolu gostuju Barseloni, dok će Selta dočekati Levante.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније