Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

11. 07. 2020. 21:53   >>  21:53

POTVRĐENI NOVI SLUČAJEVI

Cijeli tim Ciriha u izolaciji

Fudbalski klub Cirih saopštio je danas da nekoliko igrača i stručnog štaba tog kluba zaraženo korona virusom zbog čega će cijeli tim biti u izolaciji do 17. jula.

Cirih je u petak potvrdio da je Mirlind Krejziu pozitivan na korona virus, a danas su, nakon što je ponovo testiran cio tim, potvrđeni novi slučajevi zaraze.

Klub nije naveo identiten ni broj zaraženih već samo da su preduzete sve potrebne mjere.

Naredne dvije utakmice Ciriha u šampionatu, protiv Siona i Bazela, otkazane su, a pod znakom pitanja je i meč protiv Jang Bojsa zakazan za 18. jul.

Cirih, koji je peti na tabeli, naveo je da je u stalnom kontaktu sa Švajcarskom fudbalskom ligom i da će "analizirati naredne korake".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније