Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 07. 2020. 17:42   >>  17:39

ZVANIČNO

Nova sezona u Bundesligi počinje 18. septembra

Nova sezona u Bundesligi počeće 18. septembra i trajaće do 22. maja 2021. godine, saopštio je danas Fudbalski savez Njemačke.

Sezona će početi mjesec dana kasnije u odnosu na uobičajeni termin što će omogućiti prostor za završne turnire Lige šampiona i Lige Evropa u avgustu i blok mečeva nacionalnih timova.

Bundesliga će se završiti 22. maja 2021, na vrijeme, pred početak Evropskog prvenstva čiji je start zakazan za 11. jun.

Sedam dana prije početka Bundeslige, odigraće se utakmice prvog kola njemačkog Kupa. Njemački Superkup kojim obično počinje sezona u Njemačkoj odgođen je za 30. septembar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније