Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

09. 07. 2020. 16:31 >> 16:27

ŽRIJEB U KUĆI FUDBALA

Baraž za 2. CFL: Mladost i Berane prvi na teren

Na današnjem žrijebu u Kući fudbala, Komisija za takmičenje odredila je parove i raspored baraža za popunu Druge lige Crne Gore.

U baražu učestvuju pobjednici seniorskih liga tri Udruženja klubova FSCG Jug, Centar i Sjever - Igalo, Mladost DG i Berane.

Prvi će na teren fudbaleri Mladosti DG i Berana, koji će u okviru 1. kola igrati 10. jula od 20:30 časova. Četiri danas kasnije u 2. kolu će se sastati Igalo i Mladost DG, dok će u posljednjem kolu, 18. jula, snage odmjeriti Berane i Igalo.

Od ove godine baraž za popunu Druge lige igraće se po novom formatu. Utakmice baraža igraju se po jednokružnom bod sistemu, a dvije najbolje plasirane ekipe ostvaruju plasman u viši rang takmičenja. Radi lakšeg utvrđivanja konačne tabele i plasmana u Drugu ligu, na svim utakmicama baraža koje se završe neriješenim rezultatom izvode se jedanaesterci.

Raspored

1. kolo (10. jul)
20:30 - Mladost DG - Berane

2. kolo (14. jul)
18:30 - Igalo - Mladost DG

3. kolo (18. jul)
18:00 - Berane - Igalo

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније