Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 07. 2020. 12:50   >>  12:45

ČEKA PONUDE

Real Madrid prodaje Jovića ovog ljeta

Fudbalski klub Real Madrid prodaje ovog ljeta srpskog igrača Luku Jovića i razmotriće ponude koje budu stigle, prenijela je danas Marka.

Jović je prošlog ljeta za 60 miliona eura iz Ajntrahta iz Frankfurta prešao u Real, ali se nije dobro snašao, bio je starter u samo četiri prvenstvene utakmice i postigao je dva gola u sezoni.

Marka je prenijela da je srpski napadač imao problema da se uklopi u ekipu, a da je njegovo ponašenje bilo "hladno i rezervisano".

Jović je ove godine u centru pažnje bio više zbog ponašanja nego zbog svoje igre, nakon što je u sred pandemije korona virusa napustio Španiju i doputovao u Srbiju.

On je postigao dva gola i imao dvije asistencije, što znači da je učestvovao u postizanju golova u prosjeku na svakih 192,5 minuta.

Jović je sezonu ranije dobro igrao za Ajntraht, postigao je 27 golova, od kojih 10 u Ligi Evropa.

Španski mediji spekulisali su da je Milan zainteresovan za Jovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније