Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 07. 2020. 23:33 >> 23:49

POBJEDE BARNLIJA I ŠEFILDA

Siti lako protiv Njukasla, Liverpul siguran u Brajtonu

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas na svom terenu ekipu Njukasla sa ubjedljivih 5:0, u utakmici 34. kola Premijer lige.

Golovima Gabrijela Žezusa u desetom i Rijada Mareza u 21. minutu, Siti je poveo sa 2:0. Autogolom Fernandesa u 58. minutu Siti je stigao do tri gola prednosti, David Silva je pogodio u 65. minutu, a konačan rezultat postavio je Rahim Sterling u 91. minutu.

Siti je upisao 22. pobjedu u šampionatu i drugi je na tabeli sa 69 bodova, dok je Njukasl sada na 13. poziciji sa 43 osvojena boda.

Fudbaleri Liverpula pobijedili su večeras u gostima ekipu Brajtona sa 3:1.

Šampioni Engleske su do osmog minuta meča već imali dva gola prednosti, pošto su mrežu Brajtona pogodili Mohamed Salah i Džordan Henderson.

Nakon sedam sati i 47 minuta bez gola na gostovanjima, "crveni" su večeras ta dva pogotka postigli u razmaku od samo 127 sekundi.

Na 2:1 smanjio je Leandro Trosard u posljednjem minutu prvog poluvremena, a konačan rezultat postavio je Salah pogotkom u 76. minutu.

Ekipa Jirgena Klopa prva je na tabeli sa 92 boda, dok je Brajton na 15. poziciji sa 36 osvojenih bodova.

Fudbaleri Šefilda pobijedili su na svom terenu Vulverhempton sa 1:0 golom Džona Igana u 94. minutu. Vulvsi su šesti na tabeli sa 52 boda, dok je Šefild sada sedmi sa bodom manje.

Barnli je u gostima slavio protiv Vest Hema sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Rodriges u 38. minutu. Barnli je deveti na tabeli sa 49 bodova, dok je Vest Hem na 16. mjestu sa 31 bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније