Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

08. 07. 2020. 12:12 >> 12:10

UHAPŠEN PRIJE 4 MJESECA

Ronaldinjo i dalje u pritvoru, ne nazire se kraj istrage

Ronaldinjo Gaučo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, ušao je u peti mjesec pritvora zbog falsifikovanja lažnog pasoša.

Brazilac je prije nešto više od četiri mjeseca uhapšen u Asunsionu, Paragvaj, zbog toga što je posjedovao lažna dokumenta, a pored njega priveden je i njegov brat.

Lažni pasoši, koje su posjedovali on i njegov brat Roberto Asis, bili su, po mišljenju istražitelja, samo vrh ledenog brijega pod sumnjom da su dio organizovane kriminalne grupe koja se bavi pranjem novca.

Njih dvojica provela su oko mjesec dana u zatvoru, slike i video snimci kako Ronaldinjo igra fudbal sa robijašima širile su se internetom, a potom su prebači u kućni pritvor, odnosno u hotel u kojem se nalaze i dan danas.

Plaćeno je oko 1,6 miliona dolara da se Ronaldinjo i brat prebace iz zatvora u hotel.

Istraga je ušla u peti mjesec, ali nekog pomaka nema i pitanje je kakav ćemo epilog dobiti.

Ronaldinjo se sve vrijeme brani navodima da nije znao da su pasoši nelegalni, te da je u Asunsion došao kako bi prisustvovao otvaranju kazina i promociji knjige.

Boravak u istražnom zatvoru ili kućnom pritvoru mogu da traju do šest mjeseci, tako da tužilaštvo ima rok do početka septembra da sastavi optužnicu ili da oslobodi Ronaldinja i Roberta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније