Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

08. 07. 2020. 11:16 >> 11:13

POSTAO SUVIŠAN

Paolo Maldini napušta Milan

Igračka legenda Milana Paolo Maldini na kraju sezone napustiće funkciju tehničkog direktora tog kluba, prenose italijanski mediji.

Generalni direktor Milana Ivan Gazidis Maldiniju je ponudio drugu poziciju, odnosno funkciju klupskog ambasadora, ali je Maldini je to odbio i napustiće klub na kraju sezone.

Njemački stručnjak Ralf Rangnik (61), koji bi trebao preuzeti kormilo Milana, dobiće velika ovlašćenja i, osim trenerskog posla, biće zadužen i za igračke transfere, pa je time uloga Paola Maldinija postala suvišna, baš kao i njegovog prijatelja iz igračkih dana Zvonimira Bobana.

Boban i Maldini su prošlog ljeta postali sportski i tehnički direktori kluba i bili su zaduženi za sportsku politiku Milana. No, kad je Boban doznao da Gazidis iza njihovih leđa pregovara sa Rangnikom, javno je kritikova Gazidisa i zbog toga je dobio otkaz.

Rangnik bi trebao da potpiše trogodišnji ugovor s Milanom, a nagađa se da će mu godišnja plata biti oko pet miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније