Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

08. 07. 2020. 09:12   >>  09:11

IBRAHIMOVIĆ U SVOM STILU

"Osvojili bismo Skudeto da sam ovdje od prvog dana"

Zlatan Ibrahimović još jednom je izbio u centar pažnje sjajnom partijom protiv Juventusa.

Milan je u utorak uveče savladao aktuelnog šampiona sa 4:2, iako je u jednom momentu gubio sa 0:2.

Šveđanin je gol dao iz jedanaesterca i pokrenuo veliki preokret na "San Siru".

"Ja sam mator, to nije tajna! Ali godine su samo broj. Radim dobro, u dobroj sam formi, igrao sam danas više nego u prošloj utakmici. Osjećam se dobro, iskreno, pokušavam da pomognem timu u svakom pogledu", rekao je Ibrahimović za "DAZN", prenosi B92.

Kada je izašao iz igre i sjeo na klupu, konstantno je davao savjete saigračima na terenu, pa je pitanje bilo da li je spreman za trenerski posao.

"Ja sam predsjednik, igrač i trener! Ali jedina negativna stvar je ta što sam plaćen samo da budem igrač. Da sam bio ovdje od prvog dana u sezoni, osvojili bismo Skudeto", poručio je Šveđanin.

A na pitanje da li će ostati u Milanu i sljedeće sezone, Ibrahimović nije precizno odgovorio.

"Vidjećemo, vidjećemo... Imam još mjesec dana da uživam, ali tu je i čudna situacija koja se odvija i koju mi ne kontrolišemo. Ne znam da li su me navijači vidjeli uživo posljednji put. Moguće. Zašto? Čitajte između redova... Čudno je igrati iza zatvorenih vrata, a da je 'San Siro' bio pun večeras, to bi bilo prelijepo veče".

"Uživam u Milanu, želio sam da se ovdje osjetim ponovo živim. Imam 38 godina, nemam fizičku spremu kakvu sam imao, ali sam pametan. Nijesam pokušavao da uradim iste stvari kao kada sam imao 20 godina. Nijesam ovdje da bih bio maskota, ali sam ovdje da pomognem saigračima, klubu i navijačima", zaključio je Ibrahimović, prenosi B92.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније