Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 07. 2020. 23:55   >>  23:54

GOLEADA NA "SAN SIRU"

Veliki preokret Milana protiv Juvea

Fudbaleri Milana pobijedili su večeras na svom terenu poslije velikog preokreta Juventus sa 4:2, u utakmici 31. kola Serije A.

Juventus je poveo u 47. minutu golom Adrijena Rabioa, a prednost je udvostručio Kristijano Ronaldo u 53. minutu.

Poslije toga Milan je za pet minuta postigao tri gola i preokrenuo. Prvo je strijelac bio Zlatan Ibrahimović iz penala u 62. minutu, Frank Kesi je bio strijelac u 66. minutu, a minut kasnije vođstvo "roso-nerima" donio je Rafael Leao.

Konačan rezultat postavio je Ante Rebić golom u 80. minutu.

Milan je ostvario 14. pobjedu i popeo se na peto mjesto na tabeli sa 49 boda. Milan ima bod više, ali i utakmicu više od Rome i Napolija, koji zauzimaju šesto i sedmo mjesto.

Juventus je pretrpio četvrti poraz i prvi je na tabeli sa 75 bodova, sedam više od drugoplasiranog Lacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније