Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 07. 2020. 22:30 >> 22:25

ZLATNA POBJEDA LEĆEA

Drugi uzastopni poraz Lacija

Fudbaleri Lećea pobijedili su večeras na svom terenu Lacio sa 2:1, u utakmici 31. kola Serije A i ostvarili važne bodove u borbi za opstanak.

Prvi gol na utakmici postignut je u drugom minutu kada je mrežu zatresao igrač Lećea Marko Mankosu, ali je poslije upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog igranja rukom. Lacio je poslije toga poveo, u petom minutu golom Felipea Kaiseda, a izjednačio je Kuma Babakar u 30. minutu.

Fudbaler Lećea Mankosu imao je priliku da dovede svoj tim u vođstvo, ali je u petom minutu nadoknade prvog poluvremena promašio penal.

U 47. minutu pobjedonosni pogodak za domaće postigao je Fabio Lućoni.

U trećem minutu nadoknade vremena Lacio je ostao sa desetoricom, pošto je crveni karton dobio Patrik.

Lacio je izgubio drugu uzastopnu utakmicu, ukupno petu i drugi je na tabeli sa 68 bodova, sedam manje od vodećeg Juventusa ali i utakmicom više. Četiri boda manje od Lacija, ali i utakmicu manje ima trećeplasirani Inter.

Fudbaleri Lećea prekinuli su niz od šest poraza i osvojili važne bodove u borbi za opstanak. Leće je prvi iznad crte i ima 28 bodova, bod više ali i utakmicu više od Đenove, koja je prva u zoni ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније