Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 07. 2020. 20:07 >> 20:05
1

CETINJANI DOTAKLI DNO

Vukmirović više nije predsjednik Lovćena

Lovćen je za šest godina prešao put od osvajača Kupa do ispadanja iz Druge lige. To je bila "kap koja je prelila čašu" za predsjednika Cetinjana Ivana Vukmirovića, koji je podnio ostavku.

"Osjećam moralnu odgovornost da podnesem ostavku. Nažalost, i pored svih napora da opstanemo u Drugoj ligi, desile su se stvari na koje nismo mogli da utičemo i zbog kojih smo izgubili šansu da se na terenu izborimo za svoje ciljeve. Nažalost, platili smo danak teškoj finansijskoj situaciji i činjenici da smo igrali sve domaće utakmice van svog grada. Svjestan sam činjenice da je tokom ovog perioda 'Lovćen' imao uspona i padova, ali je ova odluka bila nešto preko čega nijesam mogao preći", kazao je Vukmirović za Cetinjski list.

On je, međutim, istakao da je Lovćen u ovoj sezoni bio ispod svakog nivoa.

"Nijesmo bili na nivou koji je tražen. Odigrali smo lošu sezonu, ali smo svi vjerovali da možemo da opstanemo. Nadam se da će u najkraćem roku naš Lovćen ponovo biti prvoligaš i da će na novom stadionu, u bliskoj budućnosti, igrati evropske utakmice", rekao je Vukmirović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније