Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 07. 2020. 16:41   >>  17:01

NAKON SAMO SEDAM KOLA

Rastali se Dinamo i Jovićević

Dinamo i Igor Jovićević sarađivali su samo sedam kola. Na sajtu kluba piše da je dogovoren sporazumni raskid između kluba i trenera "modrih".

Jovićević je na sedam mečeva ostvario samo tri pobjede.

"Imao sam najbolje namjere, ali fudbal je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u fudbalskoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj ekipi. Uvijek ću biti dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu", kazao je Jovićević.

Trener crnogorskog porijekla naslijedio je u aprilu Nenada Bjelicu, koji je otišao nakon svađe sa upravom kluba, nakon odluke o smanjenju plata.

Sportski direktor kluba Zoran Mamić rekao da mu je "žao zbog tako brzog rastanka", ali da klub mora "pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima".

"U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom ekipom. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena", poručio je Mamić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније