Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

06. 07. 2020. 10:12 >> 10:09

NE ZNA RAZLOG NEUSPJEHA

Gvardiola: Izgubili smo previše utakmica

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da i dalje teško shvata poraze koje su doživjeli ove sezone.

Mančester siti je juče u 33. kolu u gostima poražen s 1:0 od Sautemptona, što je bio deveti poraz Gvardiolione ekipe ove sezone.

"Ne mogu kazati da smo ekipa koja ne može postizati golove, jer mi smo u tom smislu ekipa u samom vrhu. Imamo obično mnogo šansi za postizanje golova, ali zaista smo izgubili previše utakmica", rekao je 49-godišnji trener.

Istakao je da su sa istim sastavom prošle sezone osvojili englesko prvenstvo te da su to mogli ponoviti i ove.

"Zato mi je teško pronaći razlog za ove poraze, ali morate biti uporni i dalje razmišljati o utakmicama. Naš cilj je da igramo bolje, postižemo više i primamo manje golova te da postignemo naše ciljeve", kazao je Guardiola.

Pet sedmica prije kraja Premijer lige, Siti se nalazi na drugoj poziciji sa 66 bodova, 23 manje od Liverpula koji je već osvojio titulu prvaka. Slijede Lester sa 58, Čelsi 57 i Mančester junajted sa 55 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније