Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 07. 2020. 08:58   >>  08:56

MOTIVISAN PROTIV NOVOG ŠAMPIONA

Sterling: Poslali smo poruku, nova sezona je počela

Novi šampion Engleske Liverpul "pregažen" je sinoć na Etihadu. Siti je slavio sa 4:0, a junak je bio bivši član "crvenih" Rahim Sterling.

Sterling je postigao jedan gol i upisao dvije asistencije, ali se i pored tog učinka poigravao sa čuvarima – prosto nijesu imali sredstava da ga zadrže.

Brzonogi ofanzivac aže da je sinoćnja pobjeda pokazatelj velikih mogućnosti njegovog tima.

"Liverpul je bio briljantan cijele sezone tako da smo željeli da odigramo dobar meč protiv njih. Znam da mnogo zaostajemo i da smo povremeno razočaravali, ali ovo je bio test protiv šampiona. Trebalo je da pošaljemo poruku i to smo učinili na briljantan način. Počela je sljedeća sezona i mi smo odigrali dobro. Ekipa smo koja neprestano evoluira i mijenja se. Pogledajte samo zrelost. Mislim da ćemo u budućnosti imati odlične igrače", rekao je 25-godišnji Englez.

Krilni napadač Sitija prvo je iznudio penal za prvi pogodak, a zatim se i upisao u strijelce, što je bio njegov prvi gol u devetom meču protiv bivšeg kluba.

Sterling je ove sezone je odigrao 43 utakmice za Siti u svim takmičenjima u kojima je postigao 23 pogotka i upisao sedam asistencija.

Inače, Liverpul na prvom mjestu ima 86 bodova, odnosno 20 više od Sitija, koji s druge strane ima 11 bodova više od trećeplasiranog Lestera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније