Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 07. 2020. 23:50 >> 23:52

PROTIV SPAL-A

Milan se u posljednjim minutama spasio blamaže

Fudbaleri Milana večeras su osvojili samo bod na gostovanju kod SPAL-a (2:2) u meču 29. kola italijanske Serije A.

SPAL je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 13. minuti kada je mrežu Rosonera zatresao Valoti. No, najljepši detalj večerašnje utakmice viđen je u 30. minutu.

U centru pažnje našao se iskusni Flokari koji je postigao spektakularan gol za 2:0. Za mnoge ovo je sigurno jedan od najljepših golova koji je postignut u prethodnim godinama u Seriji A.

Milan je u 37. minutu smanjio na 2:1 preko Čalhanoglia, ali je gol turskog veziste poništen nakon konsultacija s VAR-om.

Posao SPAL-u dodatno je otežan u samom finišu prvog dijela kada je Dalesandro dobio direktan crveni karton, te je ostavio svoju ekipu na cjedilu u nastavku utakmice.

Milan je u drugom dijelu bacio sve snage u napad. Nakon povrede se vratio i Zlatan Ibrahimović, ali ni to nije pomoglo Milanu. Gosti su stvarali prilike iz minute u minutu, no SPAL kao da je začarao svoju mrežu.

Ipak, Rosoneri su u 79. minutu uspjeli da smanje na 2:1, a gol je postigao Leao. I kada se činilo da će SPAL upisati tri zlata vrijedna boda u borbi za opstanak Milan je izjednačio.

U 94. minuti autogol postigao je Vikari koji je tako šokirao svoje saigrače, ali i spasio Rosonere od blamaže.

Fiorentina je takođe doživjela debakl, pošto je na domaćem terenu poražena od Sasuola rezultatom 3:1.

"Viola" je potvrdila da će ova sezona biti za zaborav, te peti meč u nizu ostala bez pobjede i ostala na 13. mjestu, uz šanse i da ispadne iz elite.

Sasuolo je za 11 minuta došao do dva gola, preko Defrela, a u 61. je bilo 0:3 poslije pogotka Muldura.

Počasni gol za domaćina postigao je Kutrone u 90. minutu utakmice.

Verona je pobjedom nad Parmom od 3:2 osvojila veoma bitna tri boda i sustigla Milan na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније