Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

02. 07. 2020. 07:53 >> 07:52

BIĆE PAKLENA KONKURENCIJA

Klop: Nećemo braniti titulu, napašćemo novu

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da će njegova ekipa sljedeće sezone napasti titulu u Premijer ligi, prije nego što će je braniti.

Liverpul je ove sezone osvojio šampionsku titulu, prvu od 1990. godine, sedam kola prije kraja takmičenja.

"Nećemo braniti titulu sljedeće sezone, napašćemo novu. Naučio sam to da, kada mislite da ste dostigli vrhunac, već ste krenuli dolje", rekao je Klop, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Liverpul ima 23 boda više od drugoplasiranog Mančester sitija, sa kojim će igrati u četvrtak na Etihadu.

"Siti će biti jak sljedeće sezone, (Mančester) Junajted će biti jak sljedeće sezone, Čelsi će biti jak. Jasno je da je Siti izvanredan tim, Junajted je u izvanrednoj formi i Čelsi je u zaista dobroj formi i radi zanimljiv posao", naveo je njemački trener.

Fudbaleri Mančester sitija napraviće pobjednički špalir za igrače Liverpula prije utakmice.

"Nijesam siguran da li sam to ikada imao. To je tradicija u Engleskoj i prihvatamo. Ne bi mi trebalo, pošto idemo tamo i želimo da pobijedimo u fudbalskoj utakmici, prije nego da slavimo nešto što se desilo nedjelju dana ranije, ali to je lijep gest", rekao je Klop.

On je ove nedjelje napisao pismo navijačima kako ne bi ponovili dešavanja od prošle nedjelje, kada su se u velikom broju okupili da proslave titulu.

"Teško je vrijeme za sve nas i zaista mogu da razumijem sve te emocije, a ne radi se samo o 30 godina. Većina navijača je uradila ono što je trebalo i ostala je kući. Slike iz centra grada je nešto što nijesmo želeli da vidimo. To kažem prvi put u životu, pošto uglavnom volim takve slike, ali sada nije vrijeme za to", naveo je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније