Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 07. 2020. 21:25   >>  21:27

NJUKASL UBJEDLJIV

Everton srušio Lester, "poker" Arsenala

Fudbaleri Evertona pobijedili su na svom terenu Lester sa 2:1, u utakmici 32. kola Premijer lige.

Everton je poveo u 10. minutu golom Rišarlisona, a drugi gol, šest minuta kasnije, postigao je Gilfi Sigurdson iz penala. Konačan rezultat postavio je Keleči Ihenačo u 51. minutu.

Lester je posljednje tri utakmice bez pobjede i treći je na tabeli sa 55 bodova, bodom više i utakmicom više od četvrtoplasiranog Čelsija.

Ekipa Karla Anćelotija vezala je drugu pobjedu, ukupno 12. u ligi i zauzima 11. mjesto na tabeli sa 44 boda.

Fudbaleri Arsenala pobijedili su večeras na domaćem terenu Norič sa 4:0.

Arsenal je poveo u 33. minutu golom Pjera Emerika Obamejanga, a četiri minuta kasnije prednost je udvostručio Granit Džaka. Treći gol postigao je Obamejang u 67. minutu, a konačan rezultat postavio je Sedrik Soareš u 81. minutu.

Arsenal je ostvario 11. pobjedu i popeo se na sedmo mjesto na tabeli sa 46 bodova. Norič je pretrpio 21. poraz i posljednji je sa 21 bodom.

Fudbaleri Njukasla pobijedili su na gostujućem terenu Bornmut sa 4:1.

Crno-bijeli su poveli u petom minutu golom Dvajta Gejla, prednost je udvostručio Šon Longstaf u 30. minutu, a treći gol postigao je Migel Almiron u 57. Asistent kod sva tri gola bio je Alan Sen-Maksime. Četvrti gol za goste postigao je Valentino Lazaro u 67. minutu, a konačan rezultat postavio je Den Gosling u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Njukasl ima 11 pobjeda i 42 boda na 13. mjestu, a Bornmut je poslije 19. poraza pretposljednji sa 27 bodova. Isti broj bodova, ali i utakmicu manje ima i Vest Hem, koji je prvi iznad zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније