Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

26. 06. 2020. 09:19   >>  09:30

KLOP

"Osvojiti titulu s Liverpulom je nevjerovatno"

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je večeras da je osvajanje prve titule šampiona u Premijer ligi apsolutno nevjerovatno.

 

"Ovo je veliki trenutak. Nemam riječi. Nevjerovatno je. Ovo je mnogo više nego što sam mislio da je moguće. Nikad nisam mislio da ću se ovako osjećati", rekao je Klop za Skaj sport.

Fudbaleri Liverpula od sinoć su i zvanično novi šampioni Premijer lige, pošto je njihov prvi pratilac Mančester siti izgubio od Čelsija.

Siti je izgubio od Čelsija u gostima sa 2:1, pa je Liverpul i matematički osvojio titulu, prvu poslije 30 godina čekanja.

"Postati šampion u ovom klubu je apsolutno nevjerovatno. Ovo je nevjerovatno postignuće mojih igrača... i velika radost za mene da ih treniram", rekao je Klop.

Ekipa Liverpula je u hotelu gledala meč Sitija i Čelsija.

"Veoma je važno slaviti jer su ovi trenuci nezaboravni. Imamo slike iz dosadašnjeg dijela sezone, a sada imamo slike i sa proslava. U budućnosti ćemo napraviti paradu sa našim navijačima", rekao je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније